Zamujen rojstni dan … bo pa poletna akcija :)

28. aprila je bil 5. rojstni dan bloga Permakultura za telebane. Pet let ga že pišem, več ali manj redno. Zelo dobro se še spomnim prvega posta in veselja ob vsakem novem obiskovalcu, ob vsakem novem komentarju, ob vsakem novem lajku. Tudi danes to veselje ni čisto nič manjše. Na obletnico sem se spomnila dosti prej, pa kak teden prej, pa 2 dni prej … pa potem spet kakšen mesec kasneje.

Tako da, praznovanje okrogle obletnice mesec in pol kasneje nekako ni več čisto tisto, kar bi z veseljem naredila. Pa vseeno … žuli me, da ne bi nič takega zakuhala.

In sem se spomnila. Takole:

 • vsi, ki ste ali pa še boste počeli karkoli (jasno, karkoli od tega, kar je priporočeno v navodilih, ali vsaj približno sorodno temu ;) z bioogljem, kompostom, Biočarjem, Helix Tosto in QR Zeliščnim aktivatorjem (in drugimi izdelki iz Gajinega vrta – ker že prihajajo novi),
 • vse skupaj dokumentirali v smislu PREJ – POTEM (npr. tako kot moja prijateljica, ki mi še vedno ni poslala slik, kako so njeni ljubljeni rdeči polži imeli lačen mimohod ob solatki ob potoku, a ne Mateja … ;)
 • z BESEDO in SLIKO (= fotografijo),
 • rezultat poslali na mail bojca@gajin-vrt.com, in
 • dovolili, da vaše prispevke objavim,
 • boste NAGRAJENI z izdelkom iz Gajinega vrta.

Boste? Vem, da boste :)

Na sliki: takale solata zraste v zemlji z bioogljem v Belizeju.

P.S. Ne, ni mi zrastla brada.

P.P.S. O tem se lahko prepričate jutri v Celju (https://permakulturazatelebane.wordpress.com/2015/05/29/v-soboto-v-celju/)

Vir fotografije: http://starhawk.org/maya-mountain-research-farm-my-permaculture-adventure-in-belize/

8 thoughts on “Zamujen rojstni dan … bo pa poletna akcija :)

  • Ojla Mateja moja, hvala, da si se oglasila, da ne bo zgledalo kot da je “moja prijateljica Mateja” zrastla na mojem zelniku (pa še enkrat oprosti, ker te kar naprej javno omenjam … če je pa tok luštno:). Glede fotk pa drži, sva se zmenili, da bova skupaj, pa sem pozabila. Bom zelo vesela, ko jih boš poslala :)

 1. vse najboljše Bojca za tvojo vztrajnost in potrpežljivost. Pa še na nadaljnjih 100 let :) tjana

  Od: “Permakultura za telebane” Za: “tatjana” Poslano: Petek, 5. Junij 2015 12:29:15 Zadeva: [New post] Zamujen rojstni dan … bo pa poletna akcija :)

  WordPress.com Bojca Januš posted: “28. aprila je bil 5. rojstni dan bloga Permakultura za telebane. Pet let ga že pišem, več ali manj redno. Zelo dobro se še spomnim prvega posta in veselja ob vsakem novem obiskovalcu, ob vsakem novem komentarju, ob vsakem novem lajku. Tudi danes to veselj”

 2. Vse najboljše, Bojca!

  Se spomnim prvega rojstnega dne … Zdaj si že “velika” :), ampak še vedno enako srčna, hudomušna, polna domislic, rešitev, spodbud …
  Še na mnoga leta!
  Permakulturna telebančica Kony

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.