In ljudje so ostali doma …

“In ljudje so ostali doma. Brali so knjige, poslušali, počivali in telovadili, ustvarjali umetnost, igrali igre in se učili novih načinov bivanja. Bili so umirjeni. Pozorneje so poslušali. Nekateri so meditirali, nekateri molili, nekateri so plesali. Nekateri so se srečali s svojimi sencami. Ljudje so začeli razmišljati drugače.”

“Ljudje so se pozdravili. Ker niso več živeli nevedno, nevarno, brezumno in brezsrčno, se je pozdravila tudi zemlja.”

“Ko je nevarnost minila in so se ljudje spet začeli družiti, so žalovali zaradi svojih izgub in sprejeli nove odločitve, sanjali nove podobe in ustvarili nove načine, kako živeti in pozdraviti naš planet, saj so bili ozdravljeni.”
~ Kitty O’Meara

Fotografija osebe Soul Alchemy.

“And the people stayed home. And read books, and listened, and rested, and exercised, and made art, and played games, and learned new ways of being, and were still. And listened more deeply. Some meditated, some prayed, some danced. Some met their shadows. And the people began to think differently.

“And the people healed. And, in the absence of people living in ignorant, dangerous, mindless, and heartless ways, the earth began to heal.

“And when the danger passed, and the people joined together again, they grieved their losses, and made new choices, and dreamed new images, and created new ways to live and heal the earth fully, as they had been healed.”
~Kitty O’Meara

5 thoughts on “In ljudje so ostali doma …

  1. Zanimivo, a mislim, da preveč optimistično. Vsaj glede na zgodovinske izkušnje se človeštvo ne “ozdravi” nikoli. Žal. A verjetno zato, ker nas premalo razmišlja na tak način.

      • Sicer pa imamo svobodno voljo, da to počnemo kot posamezniki – že če zdravimo sebe, zdravimo hkrati tudi človeštvo. Že reduciranje lastnega malodušja je velik korak.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.