Vse je povezano

Fotografija osebe Tina Hocevar.

Včasih dobim preblisk, ki ga moram zapisati takoj, ko se rodi, da ne potone v sipkem pesku luknjičavega spomina. Tak preblisk se mi je zgodil včeraj, in zato danes hitim pisat; druge stvari bodo še malo počakale.

Kako smo povezani ljudje, živali, rastline, zemlja itd, je zelo lahko prepoznati v dejstvu, da vse naštete ozdravimo tako, da jim s pomočjo homeopatije povrnemo ravnovesje, ki je zdravje – za nas nevidno stanje, ki ga bolj občutimo kot pa vidimo. Bolezen zlahka vidimo, in morda zato, ker smo vizualna bitja, tudi lažje dojamemo. Kaj pa je zdravje? Ni le odsotnost bolezni. Zdravje je stanje vitalnosti, občutje sreče, zadovoljstva, ko lahko bitje, ki je v tem stanju, maksimalno izkoristi svoje potenciale. Zato je zdravje veliko več kot samo odsotnost izpuščajev :)

Včeraj sem pri prijateljici Tini, ki je numerologinja, doživela še neko drugo doživetje, trenutek, ko sem lahko videla, kako zelo je vse povezano tudi drugače.

Če se vam zdi to, kar pišem, hokus pokus, prosim nehajte brati in počakajte na naslednji post, ko bom spet pisala kaj bolj oprijemljivega. Na primer, kaj naredimo z zelenimi paradajzi ali kako posadimo jesenski česen.

Torej, Tina se ukvarja z numerologijo. Zame je naredila analizo in mi jo včeraj razložila. Med razlago me je preblisnilo: ja, res si sami izberemo starše, kraj in čas rojstva … da potem lahko izpolnimo to, zaradi česar smo prišli sem. Vse je povezano. Dobila sem logične, pametne, dobre, uporabne napotke, za domov pa še posnetek pogovora, da lahko poslušam, da ne pozabim.

Tina je na FB-ju objavila navodila za mesec oktober. Se boste strinjali?

The year 2017 (year of number 1 based on numerology), year of setting goals for next few years, starting out new and re-evaluating our lives is coming to an end soon…

Month of October is all about: LOVE, CONNECTION, COOPERATION and BALANCE.

The goals (financial, emotional, physical,…) that you have set up for yourself and the things that you are working towards will get accomplished through:

– deepening your relationships with others;
– learning to receive from others (in whatever way it may come);
– standing your ground and keeping your priorities (while connecting with others);
– opening your heart to receive love;
– balancing work and relaxation.

Whatever issues may arise this month, remember, there are here to help you set your priorities straight and deepen your relationships, with self and with others.

Wishing you all a loving and successful month of October! <3

 

 

This entry was posted on 10 oktobra, 2017, in Brez kategorije. Bookmark the permalink. 1 komentar

One thought on “Vse je povezano

 1. Oj bojca,

  kar ne morem verjeti, da negiraš kolobarjenje in da je strokovnjak to preizkusil in potrdil, da kolobar ni vedno potreben. Če sem iskrena, meni gre to kolobarjenje malo na živce, ker enostavno pozabim, kaj vse sem imela na gredi in potem sejem in sadim vse povprek. Pa tud zrase.

  Tudi fižola visokega ne morem posaditi povsod zaradi sence, strukture zemlje, … tako, da je vsake 2 leti na istem mestu. Je pa tako, eno leto je več fižola, drugo leto čebule, tretje krompirja. …. Saj je odvisno tudi od podnebja.

  Jaz sedaj gledam da so grede vedno zastrte, jeseni tudi obrnem zemljo in jo takoj pokrijem, pognojim z domačim kompostom, ne pobiram plevela med gredami v nulo, samo tistega ki je res velik.

  Letos sem imela (oz. še imam eno fleho, ker sem sadila 3x krompir) veliko krompirja (spet je bil bel boljši od rdečega), čebula je bila bolj slaba, česna skoraj ni bilo (pa sem oboje sadila lani oktobra), ostalo je pa čudovito: korenje, pesa, zelje, nadzemne kolerabe, rumena koleraba, kitajsko zelje, stročji nizek fižol 2x sadila in v ponedeljek zadnjega pobrala, zelena, por – noro lep, paradižnik, paprika (še vedno dela ob hiši), zelišča, jagode, radič bolj počasi dela glave, motovilec raste, blitva še dela, špinača še dela. Grozdje lepo, aronija, sliva, jabolka letos niso bila na vrsti, naši. aja buče.

  Pridelali smo veliko za 3 družine za zimo, da bomo domače jedli. :)

  Bodi lepo

  Tjana

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.