Kompost z bioogljem v prodaji 8.11.11

Pred časom mi je kolega rekel: “Super, tile tvoji kuhalniki, ampak pri nas bi bolj rabili že pripravljen kompost. Boš tudi to imela?”

No, in zdaj imam :) Tako kot kuhalnike Biočar bo tudi kompost z bioogljem (navaden in za sadike) ter biooglje mogoče kupiti v Gajinem vrtu. Več o biooglju piše TUKAJ, o tem, kako rastejo sadike v kompostu z bioogljem, pa TUKAJ. Vprašanja in rezervacije: bojcajanus@gmail.com ali 040 325 939.

KOMPOST Z BIOOGLJEM, UNIVERZALEN, 20 l:   12 €
Univerzalni kompost z bioogljem lahko uporabljamo kot rastni substrat, za izboljšanje prsti in za presajanje lončnic. Izdelek poleg biooglja vsebuje tudi vlaknine kokosa, ki delujejo kot nadomestilo šote; mešanico hranilnih snovi rastlinskega izvora; mikorizne glive, ki povečajo absorbcijo hranilnih snovi skozi koreninske sisteme rastlin;  glistin (izločki deževnikov), ki zagotavlja aktinomicet bakterije, ki podpirajo dejavnost mikoriznih gliv in morske alge, ki povečajo moč in odpornost rastlin na bolezni.

KOMPOST Z BIOOGLJEM, ZA VZGOJO SADIK, 8 l:   8 €
Kompost z bioogljem je posebej pripravljen za gojenje sadik. Z njim bodo semena dobila dodatno moč za razvoj in rast. Dodane mikorizne glive in glistin (izločki deževnikov) pomagajo zagotoviti visoko stopnjo kalivosti, pospešijo tvorjenje korenin in močno zgradbo sadike, kar vse pripomore k zdravju rastline in omogoči, da rastlina zlahka prenese presaditev, ko pride čas za njo.

BIOOGLJE, KOMPLEKS, 1 kg:   10 €
V izdelku Biooglje kompleks je biooglje obogateno z dodatki za večjo rodovitnost. Uporablja se kot sredstvo za izboljšanje tal ali kot dodatek kompostu. Za večjo rodovitnost ga lahko posujemo neposredno pod drevesi ali pa ga uporabimo kot dodatek zemlji za presajanje.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s