Red beans and ricely yours… 17.1.11

… s tem je svoja pisma zaključeval Louis Armstrong, ki je užival v kreolski kuhinji svojega otroštva v New Orlansu. Kile so šle gor, potem pa je odkril, da si lahko pomaga z odvajali (kar ni OK, da ne bo pomote).  Široka srečna duša je bil tako navdušen nad svojim odkritjem, da je o njem z veseljem obveščal vsakega, na kogar je naletel. Tudi člane angleške kraljeve družine… Haha, si predstavljam njihove otrple dolge obraze, ko jim je pripovedoval, kako super pomagajo odvajala, kadar se preveč naješ, in jim celo ponujal stekleničke s sredstvom, da bodo lahko sami preverili :)

Ko je umrl, je  Duke Ellington rekel takole: “He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.” Glasba velikega Satchma da enak občutek, kot ga da srečen vrt; v skladu je sama s sabo in v veselje vsakomur, ki naleti nanjo.  

Nimam posluha (na mojo žalost in v obup moje družine, ki je včasih deležna iskrenih poskusov posnemanja), imam pa zelene prste. In če si zraven zavrtim še kakšno od starega Popsa, je svet še toliko lepši.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s