Pogled v 2010

Ne morem primerjat, kako je z drugimi blogi, ker nimam podatkov, lahko pa rečem, da imajo na wordpressu kar dobro podporno storitev za blogerje. Poslali so mi posnetek zdravstvenega stanja Permakulture-za-telebane v lanskem letu (sem ga vesela :)  

Healthy blog!
The Blog-Health-o-Meter™ reads Wow.

Rdeča nit lanskega leta bi lahko bila “Who the …. is čajota?”; bodičasta bučka visoko vodi med zadetki bloga. Kaj je takega na njej? Me pa res zanima. Ostali najbolj iskani pojmi so:  permakultura, sepp holzer permakultura, permakulturni vrt in permakulturno vrtnarjenje, najbolj brani posti pa po vrsti tile:
1 Sepp Holzer 8.5.10
2 Dober tek! 
3 Zeliščna spirala
4 Visoka greda
5 Na obisku pri Seppu Holzerju na Krameterhofu 16.7.10

Najbolj “prometen” dan je bil 26. december s 121 obiskovalci. 47 objavljenih prispevkov menda ni slabo za prvo leto; letos se bom potrudila, da jih bo še dosti več in da bodo bolj redni ter tako kot vrtnarjenje vam in meni v užitek in veselje.

2 thoughts on “Pogled v 2010

    • Hvala, jaz sem pa vesela tvojih obiskov in prijaznih komentarjev :) Tudi jaz te berem in mi je všeč, kako pripoveduješ. Trudim se z blogrolo, pa je še nisem pogruntala (zaenkrat imam samo svoj blog na spisku, pa ni tako iz narcisoidnosti…)

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s